5 rezultate

 • Sortează după
  ...
 • -15%Limitat
  Finomporcelán Dalmata medál
  Colier “Dalmata” din portelan fin 287 lei 244 lei

  Bijuteria ZEMA stil”DALMATA”, Emană o eleganță subtilă, plăcută. Produsul este fabricat manual 100%, realizat din porțelan fin, pictat manual .Părțile metalice sunt realizate din metal antialergic.Este echipat cu metal antialergic. Misiunea ZEMA este de a crea și a transmite un angajament față de artă, cultură și tradiție și de a crea produse care să ne îmbunătățească sensibilitatea artistică și să ne facă viața de zi cu zi și mai fericită.

 • -15%Limitat
  Finomporcelán Bagoly medál
 • -15%Limitat
  ZEMA Finomporcelán Cica medál
  Colier Elefant din portelanb fin 287 lei 244 lei

  Colier ZEMA stil”ELEFANT”, ceea ce face ca aspectul nostru să fie magic. Cercelul este 100% fabricat manual, din porțelan fin și pictat manual de pictor artist placat cu aur si platina.Părțile metalice sunt realizate din metal antialergic. Misiunea ZEMA este de a crea și a transmite un angajament față de artă, cultură și tradiție și de a crea produse care să ne îmbunătățească sensibilitatea artistică și să ne facă viața de zi cu zi și mai fericită.

 • -15%Limitat
  ZEMA Finomporcelán Cica medál
  Colier Kitten din portelan fin 287 lei 244 lei

  Bijuteria ZEMA stil”KItten

 • -15%Limitat
  ZEMA Finomporcelán Panda medál
  Colier Panda din portelan fin 287 lei 244 lei

  Colier ZEMA stil”Panda”, ceea ce face ca aspectul nostru să fie magic. Cercelul este 100% fabricat manual, din porțelan fin și pictat manual de pictor artist placat cu aur si platina.Părțile metalice sunt realizate din metal antialergic. Misiunea ZEMA este de a crea și a transmite un angajament față de artă, cultură și tradiție și de a crea produse care să ne îmbunătățească sensibilitatea artistică și să ne facă viața de zi cu zi și mai fericită.

Închideți Coșul meu
Închideți Lista de dorințe
Close Recently Viewed
Comparați produsele (0 Produse)
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Închideți
Categorii