Bijuterii pentru copii

 • -20%Limitat
  Finomporcelán Bagoly medál
  Colier Bufnita 301 lei 241 lei
 • -20%Limitat
  Finomporcelán Dalmata medál
  Colier Dalmata 301 lei 241 lei

  Bijuteria ZEMA stil”DALMATA”, Emană o eleganță subtilă, plăcută. Produsul este fabricat manual 100%, realizat din porțelan fin, pictat manual .Părțile metalice sunt realizate din metal antialergic.Este echipat cu metal antialergic. Misiunea ZEMA este de a crea și a transmite un angajament față de artă, cultură și tradiție și de a crea produse care să ne îmbunătățească sensibilitatea artistică și să ne facă viața de zi cu zi și mai fericită.

 • -20%Limitat
  ZEMA Finomporcelán Cica medál
  Colier Elefant din portelanb fin 301 lei 241 lei

  Colier ZEMA stil”ELEFANT”, ceea ce face ca aspectul nostru să fie magic. Cercelul este 100% fabricat manual, din porțelan fin și pictat manual de pictor artist placat cu aur si platina.Părțile metalice sunt realizate din metal antialergic. Misiunea ZEMA este de a crea și a transmite un angajament față de artă, cultură și tradiție și de a crea produse care să ne îmbunătățească sensibilitatea artistică și să ne facă viața de zi cu zi și mai fericită.

 • -20%Limitat
  ZEMA Finomporcelán Cica medál
  Colier Kitten 301 lei 241 lei

  Bijuteria ZEMA stil”KItten

 • -20%Limitat
  ZEMA Finomporcelán Panda medál
  Colier Panda 301 lei 241 lei

  Colier ZEMA stil”Panda”, ceea ce face ca aspectul nostru să fie magic. Cercelul este 100% fabricat manual, din porțelan fin și pictat manual de pictor artist placat cu aur si platina.Părțile metalice sunt realizate din metal antialergic. Misiunea ZEMA este de a crea și a transmite un angajament față de artă, cultură și tradiție și de a crea produse care să ne îmbunătățească sensibilitatea artistică și să ne facă viața de zi cu zi și mai fericită.

Mi minden terméket ZEMA díszdobozban küldünk, mely ingyenes, ha szeretne papírtáskát is, annak a költsége 500 Ft, teljes kollekció vásárlása esetén ajándékba adjuk a papírtáskát is!

Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett!

Szállítási idő: 2-3 munkanap

Coșul meu
Închideți Lista de dorințe
Close Recently Viewed
Comparați produsele (0 Produse)
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Categorii