GHID PENTRU DIMENSIUNEA INELULUI

Cum pot determina dimensiunea inelului?

Atunci când cumpărați un inel, este foarte important să cunoașteți măsurarea exactă. Următoarele metode vă pot ajuta să alegeți dimensiunea inelului potrivit:
Magazinul online www.zemajewels.ro utilizează numerotarea în mm a circumferinței interioare a inelelor. Tot ce trebuie sa faci este sa masori circumferinta degetului pe care vrei sa porti inelul.
DETERMINAREA CIRCUMFERINȚEI DACĂ NU AVEȚI UN INEL DIN CARE SĂ EȘANTIONAȚI:
Cel mai simplu mod este să luați o măsură de bandă și să o înfășurați în jurul degetului. Asigurați-vă că nu este strâns, apoi citiți lungimea la măsurarea corectă. Această valoare calculată în mm va fi dimensiunea inelului.
Următoarele elemente grafice vă pot ajuta să alegeți dimensiunea potrivită a inelului:

velkost3

IMPORTANT: Dimensiunea degetului este întotdeauna măsurată la temperaturi normale, deoarece degetul se umflă în căldură și este ma subtire oarecum în frig. Activitatea de încordare a mâinilor înainte de a lua o măsurătoare poate afecta, de asemenea, precizia măsurării inelului.

MĂSURAREA DIMENSIUNII DIAMETRULUI (DACĂ AVEȚI UN INEL):

O altă metodă este de a măsura diametrul interior al unui inel existent. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza o măsură de bandă, riglă sau împingător metru. Apoi citiți măsurarea corespunzătoare din tabelul de dimensiuni.

gyurumeret4
ringgroesse

TABEL DE DIMENSIUNI INEL

Închideți Coșul meu
Închideți Lista de dorințe
Close Recently Viewed
Comparați produsele (0 Produse)
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Închideți
Categorii