Cum sunt ZEMA bijuteriile porțelan hand made?

Toate produsele casei de bijuterii ZEMA sunt piese de design propriu.Atelierul de productie, ce apartine familiei, operează în Pálháza.

Toate aspectele producției de fabrică sunt realizate manual de către profesioniștii din domeniul fabricării porțelanului. Formele inițiale sunt realizate de sculptori, pe baza planurilor ZEMA. Decorarea bijuteriilor este realizată de pictori și pictori de porțelan. Pe lângă valoarea prelucrării manuale, exclusivitatea bijuteriilor este sporită și mai mult de aurul de 24 de karate și de platina de 23 de karate folosită pentru decorare.

Fazele de producție

Planificare

Designul original ZEMA se bazează pe design-urile visate de artiștii mărcii, datorită lor această lume vizuală specială, nu poate fi confundată cu nimic altceva. Printre colecțiile diverse, toată lumea își poate găsi preferatul – fie că este vorba de piese inspirate din arta populară matyó sau de o serie care evocă stilul popular al art-deco.

Turnare, curățare, gelifiere

Materialul porțelan conține 3 ingrediente importante, caolin, pământ și cuarț. Prin amestecarea lor într-o proporție specială (rețetă proprie), se formează pasta de porțelan, care se toarnă în matrițe. După un anumit timp, scoatem materialul deja format din formulare și îl lăsăm să se usuce timp de câteva zile. După uscare se curăță, apoi urmeaza ardere într-un cuptor timp de 12 ore.

Geamuri, ardere

Vitrăm piesele care au fost deja gelate. Porțelanul este înmuiat manual în cada vitrată, astfel încât glazura să fie acoperită uniform peste tot, ceea ce conferă frumoasei suprafețe albe lucioase.  După aceea, lăsați-o să se usuce.  După uscare, ardem din nou produsele într-un cuptor timp de 12 ore.

Pictura și decorarea

Produsele vitrate și arse sunt vopsite și decorate. Prin munca de mână a pictorilor, bijuteriile noastre devin cu adevărat unice și speciale. Decorarea este conturată cu o pene modelată, iar modelul desenat este umplut cu ajutorul unor perii foarte subțiri. Deoarece fiecare piesă este lucrată manual și pictată astfel încât fiecare piesă de bijuterii să fie puțin diferită, nu există două produse la fel. În timpul pictarii, fiecare culoare este arsă separat într-un cuptor, astfel încât, după mai multe arsuri și picturi, aceste piese devin capodopere. Aurul de 24 de karate și platina de 23 de karate folosite în decorare fac bijuteriile noastre și mai exclusiviste.

Faptul că bijuteriile ZEMA sunt o adevărată valoare, născută prin săptămâni de muncă creativă, devine o capodoperă, făcând astfel purtătorul mai fericit.

Numele mărcii

ZEMA_alnyomthoz-angol

Numele mărcii este un acronim, care este alcătuit din inițialele copiilor proprietarilor

(Zsofia, Estera, Matei, Mama si Tata).

Valoare națională remarcabilă

Kiemelkedo Nemz Ertek_emblema_CMYK

Produsele brandului au fost incluse printre valorile naționale remarcabile în vara anului 2021!

Afacere de familie

SZJ_9476_resize

Brandul este condus de un cuplu căsătorit: administratorul său creativ este Erzsébet Papp, care este creatorul bijuteriilor ZEMA, administratorul și persoana responsabilă de producție/ implementare tehnologică, János Papp.

Închideți Coșul meu
Închideți Lista de dorințe
Close Recently Viewed
Comparați produsele (0 Produse)
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Închideți
Categorii