Ce este ZEMA?

Creativitate, pasiune și simț estetic – ZEMA a fost creată de-a lungul acestor valori. Ideea noului brand de bijuterii, unic si prin standarde internaționale, a venit din mintea cuplului fondator, care a realizat-o și apoi a muncit din greu pentru a face brandul un succes. Astăzi, brandul ZEMA Porțelan și Bijuterii a crescut dincolo de cadrul unei afaceri de familie și a devenit o forță dominantă pe piața maghiară a bijuteriilor artizanale, care își propune să ridice calitatea culturii bijuteriilor din Ungaria la un nivel și mai ridicat la nivel internațional.

 

În fiecare an, ZEMA sărbătorește succesul perioadei cu un eveniment principal uluitor, de sine stătător, unde prezintă și cele mai noi colecții ale brandului.

Viziunea și crezul nostru

Ambiția brandului este clară: ZEMA produce bijuterii din porțelan cu o valoare estetică de neegalat. Misiunea sa este de a proiecta obiecte de valoare realizate manual, artistice, care sunt mult mai mult decât accesorii frumoase: sunt adevărate capodopere ale artelor plastice. Purtarea bijuteriilor ZEMA este sinonimă cu bunul gust, o abordare orientată spre calitate, susținerea valorilor locale și respectul pentru cultură.

Productie are loc în Ungaria, la uzina proprie a mărcii din Pálháza. Cele mai importante procese de lucru în producția de bijuterii, cum ar fi pictura și decorarea bijuteriilor, sunt efectuate de maeștrii ZEMA, folosind aur de 24 de carate și platină de 23 de karate – acest lucru face ca fiecare bijuterie ZEMA să fie unică și irepetabilă. Designul original ZEMA se bazează pe design-urile visate de artiștii mărcii, datorită lor această lume vizuală specială, care nu poate fi confundată cu nimic altceva. Printre colecțiile diverse, toată lumea își poate găsi preferatul – fie că este vorba de piese inspirate din arta populară matyó sau de o serie care evocă stilul tot mai popular al art-deco.

Brandul a fost reprezentat cu succes la numeroase târguri și expoziții internaționale din întreaga lume și a atras atenția la evenimente majore din industria modei, inclusiv Târgul de Toamnă de la Birmingham, JCK Las Vegas, Bijorcha Paris și Essence International Fashion Showcase din Londra, City Fashion Week din Cluj, New York Fashion Week, Paris Fashion Week, precum și prezentarea unor expoziții memorabile la Central European Fashion Week din Ungaria.

Închideți Coșul meu
Închideți Lista de dorințe
Close Recently Viewed
Comparați produsele (0 Produse)
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Închideți
Categorii